Parfumuri foarte speciale Emper

Te poți scufunda în parfumurile orientului în magazinul online emper.ro. Gama de parfumuri Al Fares pentru femei si bărbaţi, luxoase, au o tradiție de o mie de ani, ingrediente neobișnuite și moduri originale de a crea compoziții aromatice. Acest lucru le face diferite de parfumurile clasice cu care ești obișnuit. Descoperă parfumuri exotice arabe și alte parfumuri orientale cu tonuri picante, calde, lemnoase sau buchete speciale de flori. Ingredientele preferate includ arome lemnoase din păduri rare, scorțișoară, vanilie, piper, lemn de santal, smirnă sau tămâie. Parfumurile orientale sunt alegerea potrivită pentru oricine dorește un miros neobișnuit de puternic.

Parfumuri Al Fares pentru bărbați

Parfumurile orientale Al Fares pentru bărbați sunt create pentru bărbați puternici și femei senzuale. Unele parfumuri din magazinul online emper.ro sunt create pentru bărbați puternici care afișează un calm deosebit, au o aromă strictă, nobilă orientală, și prin urmare sunt potrivite pentru întâlniri de afaceri și pentru viața de zi cu zi. Notele de vârf ale parfumurilor sună cu prospețimea citricelor (mandarină, tei, bergamotă), care dau căldură, optimism și energie. Nota amară din bergamotă adaugă noblețe. Notele de inimă sunt natura însăși: galbanum cu parfumul său de pădure verde după ploaie și prospețimea unei pajiști de primăvară. Piperul alb adaugă o notă picantă rafinată. Oregano și ceaiul verde adaugă note de plante vesele. Nota dulce-lemnoasă, compoziția de mosc combinată cu nota lemnoasă de mușchi de stejar completează sunetul parfumurilor.

De interes:  Cum alegi cel mai potrivit ulei de motor pentru masina ta?

Parfumuri Al Fares pentru femei

Parfumurile orientale pentru femei Al Fares, sunt reci-florale, cu note de frezie, trandafir, coacăze și citrice. De asemenea, conțin grapefruit care oferă prospețime, vigoare, o notă amăruie, iar aceasta oferă o dispoziție pozitivă, pentru creativitate. Aroma parfumurilor este dulce, dar nu zaharată, profundă și bogată, foarte armonioasă. De asemenea, unele parfumuri pentru femei echilibrează perfect dulceața florilor și fructelor cu note finale orientale. Parfumurile se simt mult mai plin pe piele decât într-o sticlă. Au o durabilitate ridicată, astfel încât o picătură mică de parfum este suficientă pentru întreaga zi. Astfel de parfumuri se manifestă remarcabil în sezonul rece.

Emper, parfumuri pentru femei și bărbați

Parfumurile Emper din magazinul online emper.ro sunt create pentru fete care știu exact ce vor să realizeze, rămânând în același timp blânde și feminine. Aromele fructate dulci de mango, nectarină, portocală roșie expresivă se completează reciproc. Pe piele, un astfel de parfum se dezvăluie printr-o delicată gamă florală de lotus și crin, declanșată de căpșuni și zmeură discretă de vară.

De interes:  Ghid de constructie a unei piscine ingropate

Parfumurile orientale Emper pentru bărbați au o aromă lemnoasă, cu note proaspete strălucitoare de portocală și lămâie, care se transformă ușor în coriandru picant cald, cu o nuanță subtilă de zmeură. Notele finale ale parfumurilor, te țin în suspans timp de câteva ore. Sunt parfumuri pământești, profunde cu arome din natură. Parfumurile orientale răcoritoare și revigorante de citrice sunt luminoase și elegante, se potrivesc perfect cu imaginea bărbatului modern de succes, care duce un stil de viață activ. El va deveni un tovarăș fidel pentru fiecare zi, aducând prospețimea și strălucirea unei dimineți de vară în viața cotidiană gri.

Pline de nobilime interioară, aceste magnifice compoziții masculine, emană prospețimea notelor de citrice și bergamotă și de parfumul frunzelor suculente de galban. Într-un acord consistent, parfumurile se revarsă cu răceala valurilor mării, emanând un parfum delicat de lavandă și mușcate picante-piperate. Bazele moi și senzuale ale compozițiilor, la rândul lor, răsună cu tonuri calde și cremoase de lemn de santal, boabe de tonka dulce-fum și accente ușor rășinoase de chihlimbar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.