Domeniul medical este unul dintre cele care impun cele mai multe restricții angajaților, aceștia trebuind să respecte, de asemenea, foarte multe reguli, inclusiv în tot ceea ce ține de codul vestimentar. Acesta este și motivul pentru care, pe piață, dar în special în mediul online, și-au făcut apariția din ce în ce mai multe magazine specializate în distribuția echipamentelor medicale.

Care este cel mai potrivit loc pentru a cumpăra echipamente medicale?

Unul dintre acele magazine renumite pentru fabricarea și furnizarea echipamentelor medicale, din diverse categorii, este Dr in Uniforma, ce proiectează modele de cea mai bună calitate, cu cele mai moderne tehnologii.

Pentru a putea oferi produse ce se ridică la înălțimea standardelor europene, dar și a cerințelor din acest domeniu medical, Dr în Uniformă utilizează pentru realizarea echipamentelor medicale un material special, numit tercot( 35% bumbac și 64% poliester).

Toate echipamentele medicale pot fi spălate la mașină, până la o temperatură de maxim 40 grade Celsius. Totuși, prețul de pe site al acestor produse medicale nu este ridicat, astfel încât să poată fi reînnoite de fiecare dată când este necesar.

De interes:  „Dragostea este dulce, iubiți-vă!”. Gia Nina & Guz – „Dulce” | Videoclip oficial – Banat FM

Acest lucru este recomandat în special pentru că angajații din domeniul medical intră frecvent în contact cu diferiți pacienți, suspecți sau diagnosticați cu anumite afecțiuni, astfel încât, poate fi pusă în pericol atât sănătatea și viața lor, cât și a celor din jur.

Unul dintre echipamentele medicale de o importanță extremă, datorită beneficiilor pe care le aduce, este boneta medicală, aceasta fiind purtată aproape în permanență în spitale, cabinete, laboratoare sau orice instituție medicală.

De ce este necesară purtarea bonetei medicale?

Doctorii și asistentele trebuie să se protejeze în permanență în instituțiile medicale, pentru a nu pune în pericol viața sau sănătatea lor sau a altora. Boneta medicala este absolut necesară pentru a proteja cadrele medicale de bacteriile cu care ei pot intra în contact, însă, aceasta are și ale beneficii și necesități, printre care:

  • Protecție împotriva bacteriilor

Nu numai uniformele medicale sau mănușile sunt necesare pentru a proteja cadrele medicale, ci și bonetele, acestea reușind să protejeze capul și părul de la infectarea cu bacterii și transmiterea lor

  • Protecție în timpul operațiilor
De interes:  Capace plastic pentru asigurarea alimentelor

Datorită modului în care aceste bonete medicale sunt realizate, ele pot fi foarte eficiente și utile pentru acei medici care trebuie să se concentreze în sala de operații, iar transpirația le poate crea probleme.

  • Protejarea celor din jur

Anumite bacterii sau infecții sunt foarte ușor de transmis de la pacienți bolnavi la asistentele sau medicii cu care iau contact, iar aceștia, la rândul lor, le pot transmite mai departe către ceilalți sau către cei din familie.

  • Prețuri accesibile

Magazinul online Dr în Uniformă oferă echipamente medicale diverse, așa cum sunt și bonetele medicale, la prețuri extrem de accesibile, astfel încât costurile să nu reprezinte un impediment în protejarea permanentă a cadrelor medicale.

  • Modele de bonete la modă

Dacă ți-ai făcut griji că bonetele și uniformele medicale sunt plictisitoare, atunci trebuie să știi că anumite site-uri oferă modele colorate, imprimate, care să transforme echipamentul medical într-o vestimentație cool.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.