Leuk Home

Atunci când ești un iubitor de vin, este ușor să vrei să-ți împărtășești pasiunea. Iubești prima înghițitură la sfârșitul unei zile lungi, felul în care are gust la cină și cum te face să simți că viața a devenit puțin mai luxoasă.

Așa că, în mod firesc, atunci când primești oaspeți la tine, vrei ca și ei să experimenteze aceeași bucurie. Iar dacă vin destul de des la tine – sau dacă stau la tine pentru o vreme – s-ar putea chiar să vrei ca ei înșiși să profite de gustul tău rafinat în materie de băuturi. Așa că de ce să nu le ușurăm cât mai mult posibil acest lucru?

Când oamenii vin la dvs., primul lucru pe care îl văd este sufrageria dvs. Este confortabilă, primitoare și spune multe despre cine sunteți și la ce fel de ospitalitate se pot aștepta de la dumneavoastră. De aceea, adăugarea unui suport de sticle de vin în sufragerie este o idee atât de bună! Acestea adaugă farmec și eleganță oricărui spațiu – mai ales atunci când sunt combinate cu alte elemente de decor, cum ar fi lumânările sau arta murală – și îi fac pe oaspeții dvs. să știe că locuința dvs. este deschisă și primitoare.

De interes:  Ce poţi vizita în Călimănești - Căciulata pentru o vacanţă completă

Cel mai bun suport de vin pentru camera de zi

Te-ai săturat să trebuiască să alergi în sus și în jos pe scări de fiecare dată când mai vrei un pahar de vin? Îți dorești să existe o modalitate de a avea vinul tău ușor accesibil din confortul canapelei tale?

Nu aveți nevoie de o pivniță de vinuri sau de o cameră de depozitare uriașă pentru ca vinurile dvs. să fie ușor de găsit. Puteți păstra câteva sticle la îndemână pentru petreceri, pentru gătit și pentru a vă bucura de ele în fiecare zi, prin simpla adăugare a unuia dintre aceste frumoase rafturi pentru vinuri în sufragerie.

Acum există! Alegeți dintr-o varietate de suporturi de sticle de vin elegante și funcționale, toate concepute cu gândul la sufrageria dvs. Indiferent cât de mare sau de mică este sufrageria dvs., linia noastră de rafturi pentru vinuri se va potrivi perfect cu decorul dvs. existent și vă va oferi acces ușor la acel Cabernet Sauvignon, chiar atunci când aveți nevoie de el.

De interes:  Activitățile pentru strângerea de fonduri ale Asociației Timișoara 2021, sprijinite de o societate din capitală

Dacă doriți să vă transformați camera de zi într-o piesă centrală artistică, ar trebui să luați în considerare achiziționarea unui suport pentru sticle de vin. Acest lucru este valabil mai ales dacă aveți obiceiul de a oferi oaspeților tururi ale casei dvs. – aceștia vor fi impresionați de prezentarea cu bun gust a vinurilor dvs. preferate.

Cea mai bună parte la un suport pentru sticle de vin? Puteți găsi unul care se potrivește aproape oricărui stil de decor. Deși s-ar putea să vă gândiți la rafturi ornate din fontă când vă gândiți la depozitarea sticlelor de vin, suporturile pentru sticle de vin sunt disponibile într-o gamă largă de materiale și stiluri, astfel încât puteți găsi unul care să se potrivească cu decorul dvs. existent.

De fapt, un suport pentru sticle de vin este de fapt o modalitate excelentă de a lega împreună diferite aspecte ale decorului camerei dvs. de zi. Dacă aveți o măsuță de cafea din materiale mixte, de exemplu, un suport pentru sticle de vin din lemn ar putea servi ca accent perfect pentru aceasta.

De interes:  Graba strică treaba. Două persoane lovite de maşină chiar pe trecerea de pietoni, la Caransebeş

De asemenea, dacă ai o combinație de canapea și fotoliu în stil vintage, dar mesele tale sunt moderne și elegante, un suport pentru sticle de vin în stil vintage ar putea adăuga acel sentiment de unitate atât de necesar.

De asemenea, poți fi creativ în ceea ce privește amplasarea suportului pentru sticle de vin și îl poți folosi ca artă funcțională. Ai putea agăța unul pe perete sau l-ai putea amplasa deasupra mantalei de peste

În primul rând: Scapă de sticlele în sine! De fapt, nu le țineți în aer liber – nu face decât să încurce lucrurile. În schimb, scoateți-le din cutiile lor și aruncați-le pe acelea. Puneți sticlele într-un suport care este păstrat discret în spatele barului, de exemplu.

În cele din urmă: Suporturile pentru sticle de vin sunt o modalitate excelentă de a vă organiza colecția și de a o expune ca un punct focal frumos în camera de zi. Totuși, nu trebuie să ieșiți să cumpărați unul – puteți comanda unul din confortul propriei case, de pe leukhome.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.