DentoCare

Când aveți unul sau mai mulți dinți lipsă, este mai probabil să suferiți de o stimă de sine slabă. Și mai rău, sănătatea bucală poate fi compromisă. Din fericire, datorită implanturilor dentare, există o soluție pentru lipsa dinților. Un număr din ce în ce mai mare de oameni descoperă beneficiile implanturilor dentare. De fapt, 3 milioane de americani au implanturi, potrivit unui raport al Academiei Americane de Stomatologie a Implantelor. Iată trei dintre principalele motive pentru care implanturile dentare sunt atât de importante, împreună cu câteva considerații și avertismente.

Cele trei componente ale unui implant dentar

Simplu spus, implanturile dentare, care seamănă cu șuruburile sau cilindrii și sunt construite din titan de calitate medicală, înlocuiesc rădăcinile dinților lipsă.

Sunt concepute pentru a se potrivi cu dinții naturali și sunt folosite ca bază robustă pentru dinții de înlocuire detașabili sau pentru dinții permanenți. Un implant dentar este format din trei părți de bază, care includ dispozitivul de fixare, bontul și proteza dentară.

De interes:  De ce este importanta si ce poate face un profesionist prin editare foto

Dispozitivul, care devine încorporat și fuzionat cu maxilarul pacientului, este rădăcina artificială a implantului.

Bontul, care este partea implantului care se află deasupra și la nivelul gingiei, asigură și susține o coroană, o proteză dentară, o punte sau un alt tip de lucru dentar care este plasat pe ea. Proteza dentară se află deasupra bontului și funcționează ca un dinte propriu-zis. Poate fi prins sau tăiat (pentru proteze) sau înșurubat sau cimentat (pentru lucrări de pod sau coroane).

Împiedică schimbarea dinților rămași

Când pierdeți un dinte, se creează un spațiu, ceea ce duce la pierderea osoasă. Din cauza stresului normal și a presiunilor orale, dinții care rămân lângă goluri încep să se schimbe. Drept urmare, dinții drepți și sănătoși încep să încline, devenind instabili.

Această problemă poate duce la pierderea osoasă suplimentară, precum și la pierderea mai multor dinți. Cu toate acestea, prin completarea golurilor cu implanturi dentare, aceste probleme pot fi prevenite, iar DentoCare este alături de voi.

De interes:  Din tainele vinului rose

Vă permite să mestecați mai bine mâncarea

Unul dintre principalele motive pentru care implanturile dentare sunt atât de esențiale este că vă permit să mestecați alimentele în mod corespunzător. Luați în considerare că modul în care mestecați corect alimentele vă ajută să digerați mai bine alimentele. Cu cât alimentele sunt mai bine digerate, cu atât nutrienții sunt absorbiți mai bine în corpul dumneavoastră.

Când aveți implanturi dentare, puteți mesteca mâncarea în același mod ca și cum ați avea dinții obișnuiți. Odată ce aveți implanturi dentare, puteți mânca orice vă place, deoarece implanturile sunt foarte similare cu dinții naturali. Implantul nobel biocare este printre cele mai recomandate, așadar achiziționați implant nobel biocare la prețuri imbatabile.

Îmbunătățește încrederea în sine

Pe lângă faptul că oferă beneficii pentru sănătate, implanturile dentare sunt, de asemenea, importante, deoarece îți pot oferi mai multă încredere în sine. Când vă lipsesc dinții, este ușor să vă simțiți prost datorită aspectului și să nu zâmbiți. Dar după un tratament cu implant dentar la DentoCare, veți începe să vă simțiți mult mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.