OkFlora

Pe lângă mire și mireasă, domnișoarele de onoare ale miresei sunt principalul accent în ziua nunții. Multe mirese aleg să le ofere domnișoarelor lor de onoare și decorațiuni florale sub formă de coronițe și brățări. Este un gest frumos și un semn de solidaritate în această zi.

Okflora.ro este o florărie online din care oamenii aleg coronițe de mireasă, buchete de flori și multe alte aranjamente florale pentru nunți. O alternativă practică la buchetul de mireasă sunt coronițele și brățările din flori proaspete. Le știm cu toții din filmele americane și, de asemenea, la noi au devenit din ce în ce mai populare.

Florărie online cu flori pentru evenimente

Pentru o coroniță de mireasă sunt potrivite diferite tipuri de flori, cum ar fi trandafiri albi, trandafiri roz cu plante și frunze verzi, alstroemeria,  miniroze roz delicate, miniroze și gypsophila filigranată, trandafiri și lisianthus sau floarea miresei. Nu există limite ale imaginației pentru a realiza coronițe de mireasă la florăria online okflora.ro. În funcție de culoare rochiei și de stilul nunții, poți opta pentru un accesoriu viu, colorat sau elegant, subtil, pentru păr. Acesta este modul în care îi oferi aspectului tău de mireasă acel ceva sigur.

De interes:  Igiena dentara: importanta detartrajului regulat

Ce coafură să alegi pentru coronița de mireasă?

O coroană de flori de mireasă este un accesoriu minunat. Se potrivește cu aproape fiecare coafură de mireasă și, prin urmare, este poate să fie ușoară, dar cu efect maxim. Indiferent dacă dorești să porți părul fixat în valuri romantice sau drept clasic, coronița de mireasă poate fi pusă pur și simplu pe cap și conferă coafurii tale de mireasă efectul wow. Dacă dorești, poți fixa cu ușurință coronița de flori de mireasă cu câteva ace de păr. Acest accesoriu natural pentru cap nu aluneca atunci când bate vântul, în timp ce dansezi sau te îmbrățișezi cu invitații. De asemenea, poți alege între coronița din flori proaspete cu sau fără panglică.

Coronițe de mireasă în diferite stiluri

Accesoriile pentru păr din flori proaspete se potrivesc deosebit de bine cu rochiile de mireasă și costumele din două piese în stil Boho la modă. Dantela delicată cu modele florale sau modele geometrice este completată în mod ideal de o coroniță de mireasă așezată pe cap. Aceste elemente pentru cap, arată, de asemenea, minunat, cu rochii simple din țesături moi care curg. În această imagine asigură un aspect cald, feminin. De asemenea, aceste coronițe de mireasă se pot accesoriza atât rochiile albe de mireasă, cât și pe cele în alte nuanțe. În florăria online okflora.ro vei găsi numeroase modele de coronițe de mireasă, magnifice.

De interes:  Evaluarea Națională 2021: Record negativ de medii de 10, cele mai puține din ultimii ani

Aceste flori pentru evenimente speciale sunt perfecte pentru nunțile în stil boho sau vintage sau poți să dai unei ţinute simple de mireasă, o notă proaspătă. Fie că este vorba de cununia civilă, de nunta la biserică sau de nunta pe plajă sau în grădină, acest accesoriu pentru mireasă, conceput din flori proaspete, crează o imagine la modă și, în același timp, romantică, care depășește toate așteptările. În florăria online okflora.ro poți comanda coronițe de mireasă și brățări din flori proaspete pentru domnișoarele de onoare. De asemenea, decorul cu aceleași flori și în aceleași nuanţe de culori este foarte potrivit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.