DentoCare

Când te uiți la fața cuiva, te uiți întotdeauna și la dinți. Sunt ca o carte de vizită. Cu fațetele ceramice, medicul dentist te va ajuta să obții printr-o metodă simplă, dar cu rezultate pe termen lung, un zâmbet strălucitor – datorită durabilității și rezistenței culorii fațetelor dentare de până la 20 de ani.

Fiecare om are un zâmbet unic și o formă a dinților care ar trebui să exprime personalitatea. De aceea, experții reamintesc că, în momentul în care îți este pe plac zâmbetul unui model sau actriță celebră, nu înseamnă că acesta se va potrivi și cu fața ta. În timpul consultației, medicul dentist încearcă întotdeauna să te sfătuiască ce nuanță și formă a fațetelor vor fi potrivite pentru caracteristicile tale, astfel încât să nu arăți comic cu fațetele prea mari sau nefiresc cu albul strălucitor al nuanței lor.

Furnirurile pot fi puse pe toți dinții sau numai pe cei care necesită o anumită corecție: nuanță, formă, dimensiune, lungime. După o leziune mecanică în care un dinte s-a ciobit sau devine gri, este suficient un singur furnir. Decizia ta ar trebui să fie dictată de buget și de nevoi.

De interes:  Petrece timp pe terasa indiferent de vreme. Alege copertinele retractabile

De cele mai multe ori se folosesc fatetele dentare pentru a corecta imperfecțiunile din așa-numitele zona estetică a arcului dentar superior sau inferior, adică de obicei de la „unu” la „cinci”, care sunt cele mai vizibile. Apoi se potrivesc cu restul dinților pentru a menține un efect consistent.

Fațetele dentare: pentru că dinții sunt cele mai frumoase bijuterii

Cu stomatologia modernă estetică de astăzi, toată lumea poate să aibă un zâmbet frumos, considerat o expresie a fericirii și sănătății. De exemplu, prin plasarea de fațete ceramice subțiri pe dinți este posibilă ascunderea neregulilor din dentiție sau a golurilor dintre dinți. Acestea aduc numeroase avantaje și, în plus, oferă oricui șansa de a zâmbi larg, fără a simți rușine datorită imperfecțiunilor danturii.

Fațetele dentare pot fi comparate cu niște capodopere precise, realizate manual, în tehnologia dentară. Fațetele ceramice sunt la fel de subțiri ca o lentilă de contact. Acestea sunt realizate individual pentru fiecare dinte și adaptate cu precizie la condițiile respective. După o examinare și consultare aprofundată, medicul dentist va decide dacă este inclusă doar fața dintelui sau suprafața de mestecat a dintelui.

De interes:  Placute amovibile la preturi avantajoase

Fațetele ceramice: o soluție estetică și pe termen lung

Opțiunile tale pentru corectarea vizuală și funcțională a dentiției cu fațete dentare ceramice sunt foarte diverse. Poți înlocui marginea incizală, poți ascunde goluri mai mari între dinți și dinții laterali din față sau poți extinde forma întregului dinte – acest lucru este util, de exemplu, pentru persoanele înalte care suferă de dinți prea mici. Chiar și dinții care sunt unul peste celălalt pot fi reglați optic cu utilizarea inteligentă a fațetelor ceramice, astfel încât imperfecțiunile să dispară complet.

Fațetele nu sunt doar o soluție foarte estetică, ci și o soluție pe termen lung. Materialul în sine este foarte asemănător cu smalțul dinților și mult mai durabil decât plasticul, de exemplu. Așa cum au arătat deja studiile clinice pe termen lung, merită cu adevărat să apelezi la această soluție pentru a avea o dantură perfectă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.