Esti capabil sa iti prezinti un apartament, o casa sau un teren agricol, un teren pentru constructii, spatii comerciale sau spatii industriale, intr-un mod profesional catre potentialii cumparatori, ocolind deficientele si subliniind toate avantajele acestei proprietati? Pentru tine, desigur, cel mai mare avantaj este site-ul imopont.ro

Pe langa proprietatea ta, cumparatorii se uita la multe alte optiuni si se uita cu ochii lor, nu cu ai tai. Cumparatorii isi fac singuri alegerea si asta este ceva normal. Dupa ce a evaluat in mod obiectiv toate avantajele si dezavantajele proprietatii tale, agentul imobiliar iti va oferi recomandari si va efectua o prezentare competenta a proprietatii. Acest lucru este foarte important, deoarece vanzarea va fi in avantajul tau.

De asemenea, daca ai nevoie de o proprietate, cum ar fi un apartament, o casa, un teren agricol sau un teren pentru constructii, spatii comerciale sau spatii industriale, intra pe site-ul imopont.ro. Semnarea unui contract preliminar este una dintre etapele principale. Prin semnarea unui contract preliminar,se stabileste soarta tranzactiei. 

Inca te indoiesti ca ai nevoie de un agent imobiliar?

Avand experienta vasta si cunostinte juridice necesare, agentul Imopont, iti va explica, prompt si, cel mai important, nu va face greseli. Imobiliarele sunt scumpe, iar pretul unei greseli poate fi uneori foarte mare. Esti decis sa iti consumi concediul si sa te ocupi doar de vanzarea proprietatii? Agentul imobiliar va economisi timp si va pune totul in ordine. Nu trebuie sa pierzi timpul alergand, stand la coada si ratacind de-a lungul coridoarelor institutiilor. Agentul imobiliar va face totul intr-un timp scurt. Daca nu, contacteaza site-ul imopont.ro.

Imopont.ro – Avantaje

Imopont va elabora un contract de vanzare-cumparare, legal si competent, care va tine cont de toate drepturile si interesele tale. Daca nu ai banii necesari pentru a cumpara o proprietate, agentul va face toate demersurile catre o banca, obtinand un imprumut in acest sens, si respectandu-ti in acelasi timp interesele.

Specialistul de la firma Imopont are multa experienta in spatele sau. Si daca s-a nimerit ca aceasta persoana neplacuta pentru tine sa vrea sa iti cumpere proprietatea, probabil ca va trebui sa o accepti asa cum e.

De interes:  Întârzieri de toamnă! Societatea Meridian 22 va curăța iazul de captare a apei din râul Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.