De ce să alegi parfumurile arăbești și cum le faci să reziste cât mai mult pe piele?

Zafaran

Fabricarea parfumurilor este o parte integrantă a culturii orientale. Au existat parfumuri orientale care au parfumuri captivante și unice, încă din preistorie în regiunea arabă. Aceste parfumuri exotice care poartă o notă de tradiții locale și lux reprezintă un concurent puternic pentru brandurile diferitelor companii de parfumuri occidentale disponibile în întreaga lume. Parfumurile arabe din Orientul Mijlociu au ocupat locul întâi pe lista globală și locală cu o aromă puternică.

Care este parfumul distinctiv arab?

Pentru început este important să afli ce sunt aceste parfumuri arăbești, să arunci o privire rapidă asupra unor tipuri de parfumuri care poartă un miros puternic și aromat și conțin materiale extrase din iasomie, chihlimbar, mosc  și oud.

Oud este cunoscut sub numele de parfum de lemn care este folosit prin plasarea acestuia pe piele sau este, de asemenea, evaporat pentru a răspândi mirosul plăcut în aer sau în haine. În plus față de acesta, tămâia este cunoscută ca un amestec de diverse parfumuri care sunt evaporate și arse în locuri precum casele sau centrele comerciale, în special în Orientul Mijlociu .

De interes:  4 tipuri de echipament de care ai nevoie dacă vrei să îți deschizi propriul cabinet de ginecologie

Parfumurile sunt realizate prin amestecarea lor manuală cu uleiuri aparținând diferitelor tipuri de flori, precum și cu unele tipuri de condimente. În ceea ce privește fabricarea lor în Orientul Mijlociu, acest lucru se face prin unități automate și fabrici integrate după selectarea atentă a uleiurilor parfumate, ceea ce duce la umplerea eficientă a acestora în sticle prin intermediul mașinilor. Parfumeria este de fapt artă și gust!

In continuare, vei descoperi câteva sfaturi care pot face parfumul să miroasă puternic și să dureze mult.

Care sunt cele mai bune sfaturi pentru utilizarea parfumurilor arăbești?

Este important să cunoști cantitatea de parfum pe care ar trebui să o utilizezi, deoarece parfumurile orientale sunt foarte puternice în mirosul lor care durează mult timp în comparație cu parfumurile occidentale, deci trebuie mai întâi să verifici concentrația parfumului prin pulverizarea parfumului o dată și apoi poți pulveriza de două până la trei ori până când obții mirosul necesar. Acesta variază în funcție de tipul și concentrația de parfum pe care o vei folosi.

De interes:  Pentru produse pentru o recolta bogata click aici

Și dacă dorești să ai un parfum de lungă durată, este mai bine să îl aplici sau să îl pulverizezi pe încheieturi, în spatele urechilor sau în spatele genunchilor, deoarece aceste locuri vor face ca parfumul să se simtă mai mult timp.

Este obișnuit ca oamenii să pulverizeze parfum după ce s-au îmbrăcat complet, dar nu este un obicei bun să folosești parfumuri în acest mod, așa că pentru a obține mirosul dorit care durează toată ziua prin parfumurile arabe, acesta trebuie pulverizat înainte de a purta haine și bijuterii, iar în acest fel te vei bucura de un miros puternic pentru o perioadă mai lungă, pe lângă faptul că vei proteja bijuteriile de a fi pătate.

Este demn de remarcat faptul că, în timpul utilizării obișnuite a aceluiași parfum, mirosul acestuia se va amesteca bine cu mirosul corpului tău, iar parfumul tău va deveni după pulverizarea distinctiv și diferit de mirosul oricui folosește același parfum.

De interes:  Avantajele îngrijirii persoanelor vârstnice într-un azil privat

Unul dintre cei mai importanți factori asupra puterii parfumului și a mirosului său este durata de valabilitate a parfumului, astfel încât parfumurile vechi utilizate doar rar sau cele care nu au fost depozitate corect nu vor da un miros puternic , deci asigură-te că le păstrezi într-un loc răcoros și uscat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.