Docexpress

În zilele noastre, să cumperi sau să vinzi o mașină este un lucru ce necesită timp sau răbdare. În plus, ai o mulțime de demersuri administrative sau de documente de completat de care să ții cont.

Îți dorești să îți vinzi mașina în cele mai bune condiții cu putință? În calitate de particular, pare perfect normal să apelezi la serviciile oferite de DocExpress, care pune la dispoziția ta gratuit, actele de care ai nevoie pentru vânzare sau cumpărare, precum model de imputernicire simpla.

Cu serviciile oferite deci de aplicația DocExpress toate șansele vor fi de partea ta și vei reuși să completezi foarte ușor și foarte repede toate actele care trebuie online.

Toți proprietarii care își doresc să vândă sau să cumpere o mașină, știu foarte bine că au anumite demersuri de respectat și documente de completat. Este indispensabil să se completeze și să se adune un număr destul de mare de documente pentru vânzări – cumpărări auto. Și cum la noi în țară birocrația este în floare, acest lucru nu este deloc unul ușor.

De interes:  MIERCURI, ora 18: Premierii care au condus România în ultimii 30 de ani. O radiografie marca Culisele Statului Paralel

Cea mai bună veste însă este că poți să lași o aplicație să se ocupe de toate aceste lucruri. Nu mai trebuie să plătești nimic la un birou copiat acte și te poți ocupa tu singur de asta.

Să te ocupi de toate hârtiile sau documentele de care ai nevoie la vânzarea sau la cumpărarea unei mașini nu a fost niciodată atât de ușor. Va deveni un lucru lipsit de orice urmă de stres, simplu ca Bună ziua.

Iată care sunt actele de care ai nevoie pentru vânzare unei mașini: un contract de vânzare-cumpărare, o fișă de înmatriculare, o copie după o carte de identitate, o carte de identificare a mașinii și o declarație pe proprie răspundere.

Pentru cumpărare, ai nevoie de un contract de vânzare-cumpărare completat, de fișa de înmatriculare auto, de cartea de identitate a celui care cumpără, de cartea de identitate a mașinii unde este și semnătura vânzătorului și de o ștampilă de la primărie.

Deci dacă îți dorești simplitatea, rapiditatea și expertiza unei aplicații specializate, îți recomandăm să alegi documentele pentru vânzări-cumpărari auto online. Sunt cele care te vor scăpa de cozile imense, de mulți nervi, dar și de unele eventuale cheltuieli. Și te vor ajuta să menții distanța socială, pe deasupra. În acest fel, munca sau viața unui cumpărător sau a unui vânzător va deveni mult mai ușoară și demersurile vor fi mult simplificate. Este un ajutor și un atu de preț mai ales atunci când timpul nu este de partea ta.

De interes:  Ce avantaje oferă eficiența energetică într-o companie

Nu uita că atunci când vinzi o mașină, cedezi o proprietate, deci trebuie să respecți toate formalitățile administrative și toate documentele de completat.

Dacă la prima vedere aceste lucruri par extrem de complicate, cu o mulțime de pași de făcut și de respectat, cu ajutorul unei aplicații pentru documente vânzări sau cumpărări online, lucrurile vor deveni mult mai simple. Nu va mai trebui să înfrunți o birocrație excesivă și vei scăpa de o grijă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.