Pentru cea mai mare parte a copilӑriei, școala reprezintӑ focusul central. Așadar, copilul tӑu petrece multe ore la școalӑ, ȋn anturajele pe care le descoperӑ acolo. Profesorii sunt extrem de importanți pentru ceea ce el ȋnvațӑ și pentru dezvoltarea lui ulterioarӑ. Școala romȃno finlandezӑ propune un sistem de ȋnvӑțare care are ca bazӑ principii solide ce pun accent pe o evoluție frumoasӑ a copilului, care primește atenție ȋn fiecare moment. Iatӑ care sunt avantajele de a ȋnscrie copilul la o școalӑ romȃno finlandezӑ:

  1. Raportul educatorilor vs copiilor este de 1 educator la 8 copii

Numӑrul educatorilor este unul corect pentru a putea sӑ acorde atenție fiecӑrui copil. Astfel, profesorii sunt alӑturi de copii și ȋl pot cunoaște ȋn cele mai mici detalii. Ei pot ajunge sӑ ȋi știe personalitatea și nevoile. Acesta este un beneficiu major pentru copilul tӑu, care va primi susținere specificӑ nevoilor lui.

  1. Se pune accentul pe joacӑ, și, ȋn același timp, se considerӑ ȋnvӑțarea foarte importantӑ
De interes:  Cele mai eficiente metode pentru lupta impotriva microbilor

Combinația dintre timpul de joacӑ și cel de ȋnvӑțare este una foarte bunӑ. Deși copiii au la dispoziție multe forme de joacӑ, ei ȋnvațӑ ȋn același timp diverse abilitӑți care vor fi folositoare pentru toatӑ viața lor. La aceastӑ școalӑ au o micӑ grӑdinӑ cu alimente, pot avea grijӑ de animale, pot sӑ se miște liberi și sa facӑ activitӑți multiple.

  1. Copiii au parte de loc de joacӑ extins ȋn aer liber

Existӑ mult spațiu ȋn aer liber ȋn care copiii pot sӑ se joace, sa se dezvolte, sӑ creascӑ frumos. Oroice copil are aceastӑ nevoie de libertate și de conexiune cu natura. Astfel copiii reușesc sӑ se simtӑ integrați, neconstrȃnși. Joaca ȋn aer liber și activitӑțile sunt menite sӑ le ȋntӑreascӑ sӑnӑtatea și sӑ ii facӑ puternici.

  1. Copiii au parte și de o micӑ piscinӑ, unde vara pot sӑ se rӑcoreascӑ

Mica piscinӑ constuitӑ special pentru cei mici este perfectӑ pentru zilele de varӑ și este un mijloc de distracție garantat. Așadar, copiii o adorӑ și se pot juca acolo, fiind ȋn permanențӑ supravegheați.

  1. Copiii primesc un fundament solid pentru viața lor
De interes:  Ghid pentru alegerea serverului potrivit

Stilul de predare din școala romȃno finlandezӑ este unul care susține dezvoltarea frumoasӑ a copilului. Fundamentul pus la vȃrstele mici este unul care ȋși spune cuvȃntul mai tȃrziu. De aceea este importantӑ comunicarea corectӑ pe care el o deprinde. De asemenea orice copil ȋnvațӑ aici respectul pentru sine și pentru cei din jurul sӑu.

Pentru a putea afla detalii despre ȋnscriere și despre structura școlii romȃno finlandeze, poți intra pe site-ul Seva Edu. Copilul tӑu se va dezvolta aici ȋn cele mai bune condiții.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.