Cum integrați corpuri de iluminat moderne într-un spațiu deja amenajat

lustre moderne Mono Light

Cheia pentru o casă elegantă nu este ca toate accesoriile să se potrivească. În schimb, folosiți câteva elemente care să se completeze între ele. Corpurile de iluminat moderne sunt o modalitate excelentă de a oferi un anumit interes vizual fără a vă îndepărta de restul alegerilor dvs. de design.

Iluminatul poate face toată diferența într-o cameră

Iluminatul poate face toată diferența într-o cameră. Dacă intrați într-un spațiu și vă simțiți bine. Lumina este blândă, umbrele sunt bine definite, iar spațiul este aerisit, ceea ce îl face să se simtă deschis și primitor. Dar ce se întâmplă dacă nu aveți acest lux? Ce se întâmplă dacă corpurile de iluminat existente sunt depășite sau pur și simplu nu funcționează pentru noul dvs. design? Cum integrați lustre moderne într-un spațiu deja proiectat?

Când vine vorba de alegerea corpurilor de iluminat, aveți multe opțiuni: plafonierele, lămpile de podea și luminile suspendate sunt doar câteva exemple. Dar dacă sunteți în căutarea a ceva care să iasă cu adevărat în evidență din mulțime – și să adauge un plus de fler oricărui spațiu – luați în considerare corpurile de iluminat moderne. Acestea vin într-o gamă variată de stiluri și culori (unele au chiar și modele), așa că nu duceți lipsă de posibilități atunci când decideți ce tip de iluminat va arăta cel mai bine în casa sau biroul dvs.

De interes:  Cât de importantă este nutriția în cazul animalelor de companie?

Luminozitatea puternică a iluminatului fluorescent nu este potrivită pentru multe spații

Corpurile de iluminat cu o strălucire mai blândă sunt mai potrivite pentru mediile difuze, cum ar fi sufrageriile și camerele de zi. Dacă aveți deja o cameră care este bine luminată de lumina ambientală sau de lumina soarelui, trecerea la corpuri de iluminat moderne va oferi un aspect elegant, asigurând în același timp o iluminare adecvată în spațiul dvs.

Un candelabru este o modalitate excelentă de a lumina și de a adăuga stil unei încăperi

Ați putea folosi un candelabru și să adăugați o notă de farmec spațiului. Acesta nu numai că va lumina camera, dar va adăuga și un pic de stil casei tale.

Aceasta este o opțiune excelentă dacă aveți tavane înalte în camera de zi sau în holul de la intrare. Un candelabru adaugă eleganță și grandoare oricărui spațiu, așa că este perfect pentru a crea un efect impresionant.

Dacă aveți niște bani în plus de cheltuit pe corpuri de iluminat, de ce să nu investiți în corpuri de iluminat care să vă înfrumusețeze casa cu eleganță?

Candelabrele vin în stiluri care variază de la clasic și tradițional la contemporan și modern

Cel mai important lucru de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți candelabre este să alegeți un stil care să se potrivească cu restul corpurilor de iluminat. Dacă aveți deja corpuri de iluminat într-un anumit stil la locul lor, nu ar avea sens să adăugați și un corp de iluminat cu aspect industrial. Cu toate acestea, dacă vă doriți un spațiu cu o atmosferă mai modernă și sunteți în căutarea unor corpuri de iluminat noi, cu siguranță are sens să investiți în câteva piese vintage care pot fi folosite ca accente sau atingeri decorative în întreaga casă.

De interes:  Ce verificam la o masina second hand?

Un candelabru modern poate fi un accesoriu elegant și interesant pentru orice cameră

Un candelabru modern poate fi un accesoriu elegant și interesant pentru orice cameră. Totul ține de echilibrul corect între formă și funcție, așa că este important să țineți cont de nevoile dvs. de iluminat atunci când alegeți ce stil sau tip de corp de iluminat doriți în casa dvs.

De exemplu, dacă aveți o zonă de bucătărie/sufragerie cu concept deschis, unde oaspeții vor petrece mult timp, încercați să instalați o lampă suspendată deasupra capului în locul unei lămpi de masă pe masa de luat masa. Întrerupătorul cu variator de intensitate vă permite să controlați cu ușurință nivelurile de lumină pe timp de noapte, atunci când sunt doar câteva persoane în jurul mesei care iau cina.

Ar trebui să luați în considerare funcția și estetica camerei înainte de a alege candelabrul

Primul lucru pe care trebuie să îl luați în considerare este numărul de lumini pe care îl doriți în candelabru, precum și amplasarea acestora. Un candelabru mare ar putea copleși încăperile mai mici și viceversa. Al doilea lucru la care trebuie să te gândești este stilul și designul stilului de amenajare interioară a casei tale. Dacă aveți un stil elegant sau clasic, este posibil să doriți o piesă cu aspect mai tradițional. O modalitate excelentă de a alege ce tip de corpuri de iluminat ar funcționa cel mai bine pentru casa ta este să te inspiri din alte spații din reviste sau galerii online cu stiluri similare, astfel încât să te ghideze spre găsirea unui obiect care să funcționeze bine din punct de vedere estetic, fără a se desprinde prea mult în ceva prea diferit de ceea ce s-a dorit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.