BF Drinks

Zilele se prelungesc și temperatura este tot mai ridicată! Încheierea zilei cu cei dragi făcând cocktailuri este unul dintre cele mai distractive lucruri de făcut vara – și iarna, bineînțeles! De aceea, există siropuri naturale pentru cocktail-uri care dau un gust și aspect superb. Ele sunt adesea un ingredient cheie în scoaterea în evidență a tuturor aromelor. Pentru a te ajuta să alegi ce cocktail pe bază de sirop dorești să faci, iată o listă a preferințelor multor persoane, dar până la urmă tu știi care este preferatul tău. Indiferent dacă oaspeții tăi preferă cocktailuri mai fructate, mai dulci sau fără alcool, aceste 4 cocktailuri vor încânta toate gusturile!

Sirop de zmeură

Zmeura este o aromă delicioasă versatilă pe care îți place să o adaugi la multe dintre rețetele tale de cocktailuri. Are o ușoară notă de aciditate care poate ajuta la armonizarea complexității aromelor cocktailului tău. Pentru cineva care este un fan al fructelor de pădure roșii, există atât de multe de făcut cu acest sirop de fructe.

De interes:  Cum protejezi sistemul de franare al motocicletei tale

Nu eștii sigur că dorești să adăugi acest sirop la băutură? Încearcă această rețetă Mojito:

Într-un pahar Mojito, adăugă 4 bucăți de lămâie verde, 5 de zmeură proaspătă, 2 cl de sirop de zmeură și 1 cl de Williamine. Amestecă totul, adăugă 10 frunze de mentă, gheață zdrobită și umple paharul cu limonadă. Decorează cu zmeură proaspătă și frunze de mentă.

Sirop Elderflower

Un clasic al cocktailurilor pe bază de sirop. Dacă ești un fan al cocktailurilor, este posibil să fi auzit de Elderflower Syrup, acesta fiind adesea folosit în celebrul cocktail Hugo. Oferind un gust ușor și subtil, Elderflower Syrup este excelent adăugat la un cocktail sau pur și simplu, amestecat cu apă rece pentru o băutură răcoritoare de vară.

Dorești să încerci siropul acesta organic? Încearcă-l cu cocktailul „Hugo”.

Într-un pahar mare de vin umplut cu cuburi de gheață, adaugă 3cl de sirop Elderflower urmat de o picătură de apă minerală. Se acoperă cu prosecco, se amestecă totul împreună și se ornează cu lămâie verde.

De interes:  Avram Iancu revine la Moldova Nouă cu un mesaj extrem de important: „Schimbarea eşti tu”

Sirop de rodie

Când vezi aceste cocktail-uri magnifice care își schimbă culoarea în pahar, nu există niciun secret, cu siguranță este sirop de zmeura și rodie! Nu numai că face aceste cocktailuri foarte colorate și atractive, dar le face și delicioase și conferă cocktailului o notă fructată și tropicală.

Încearcă această rețetă de cocktail:

Umple un pahar highball cu gheață zdrobită. Adăugați 4cl de Vieux Kirsch, sucul unei jumătăți de lămâie, 8cl de limonadă și acoperiți cu 1cl de sirop de zmeura și rodie. Decorează cu o cireșă și o felie de lămâie.

Sirop de trestie de zahăr

Fără îndoială unul dintre cele mai versatile siropuri naturale. Este un ingredient excelent în orice combinație de cocktailuri. Ajută la îndulcirea băuturilor calde și reci. Încearcă cocktailul tropical Williamina, perfect pentru vară.

Umple un agitator cu cuburi de gheață și adăugă 3 cl de Williamine, 2 cl de Lichior Williamine, 5 cl de suc de ananas, o jumătate de lime și 1 cl de sirop de sugar cane. Se agită bine și se strecoară într-un pahar de martini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.