Olla

Ca să eviți alegătura pentru buchetul perfect pe care dorești să-l oferi cadou unei persoane cu adevărat importante din viața ta, soluția cea mai simplă și la îndemână este sa-l comanzi online la o florărie care se bucură de renume pe plan local. Poți alege din buchetele deja existente sau să ceri florarilor să realizeze un buchet în funcție de dorința ta.

E o bucurie să alegi dintr-o florarie online cele mai frumoase flori pentru a le oferi cuiva drag sau pur și simplu să te bucuri de ele în interiorul casei tale! Aici îți oferim o selecție a celor mai bune flori, astfel încât plăcerea să fie întotdeauna reînnoită.

Buchete pline de romantism

Trandafirii rămân subiectele preferate pentru realizarea buchetelor romantice. Trandafiri englezi dubli, trandafiri de ceai cu flori solitare, trandafirii vechi cu mirosuri somptuoase: iată un întreg univers romantic din care poți face parte!

Buchete deosebite

Florile au particularitatea de a asigura spectacolul prin simpla lor prezență într-un buchet. Buchetele cu crini, cu un parfum îmbătător sunt spectaculoase. Dar, de asemenea, trandafirii, un buchet bujori, iriși cu nuanțe catifelate sau gerbera pot fi o încântare pentru cel care primește buchetul.

De interes:  Incident la Secția ATI de la Spitalul Sf. Pantelimon din București! Mai mulți pacienți - EVACUAȚI

Buchete de sezon

Pentru buchetele frumoase de sezon , alegerea este vastă de-a lungul anotimpurilor. Narcisele delicioase și parfumate, lalele gingașe, bujorii, anemonele și floricelele sau buchețele mici de nu mă uita, de snapdragoni și margarete pot să formeze un buchet primăvară minunat.

Buchete uscate

Buchetele uscate au un farmec boem și de durată. Culesul florilor se face pe vreme însorită, mai ales seara. Plantele alese pentru inflorescențe, semințe sau chiar fructe trebuie agățate și uscate cu capul în jos într-o cameră răcoroasă, uscată și ventilată. Hortensiile de exemplu sunt, fără îndoială, florile care sunt cele mai potrivite pentru această utilizare, uscate, ele oferă culori subtile, nuanțate, care durează foarte mult timp.

De asemenea să nu uităm de inflorescențele dulci ale anumitor ierburi care sunt întotdeauna prețioase în buchete uscate. Pot fi introduse, tulpini montate în semințe, în special moneda papei, macul, porumbul sau lotusul mai puțin comun, dar cu un efect spectaculos.

De interes:  De ce pariorii joacă și la Unibet Casino?

Cum să păstrezi buchetele mai mult timp?

Iată câteva sfaturi simple îți vor permite să îți păstrezi buchetele proaspete mai mult timp, ținând cont de specificul anumitor plante.

De exemplu, un buchet de lalele ar trebui să fie instalat numai în foarte puțină apă, altfel florile tind să „pompeze” și să se deschidă mai repede, în timp ce narcisele vor trebui să aștepte aproximativ treizeci de minute.

Pentru plantele cu tulpini lemnoase, cum ar fi liliacul și trandafirul, este indicată o ușoară zdrobire a tulpinii sau de o incizie de-a lungul acesteia, astfel se vor ofili mai puțin.

O bucată de cărbune, o lingură de bicarbonat de sodiu sau chiar o picătură de clor pot preveni dezvoltarea bacteriilor în vază și pot menține apa proaspătă și translucidă mai mult timp.

Este important, să nu vă așezați buchetul aproape de o sursă de căldură sau o fereastră expusă la soare și să-l scoateți noaptea, astfel încât să profite de răcoare și umiditate.

De interes:  Întrerupere furnizare apă în Reșița-Cartier Cîlnic

Și în cele din urmă, să schimbați apa des, tăiați tulpinile și adăugați o soluție nutritivă specifică, astfel florile vor avea o perioadă de înflorire foarte lungă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.