Antica

În mâinile iscusite ale unui cosmetolog, epilarea definitiva cu laser a devenit o armă elegantă și puternică în lupta împotriva părului nedorit de pe corp. Popularitatea epilării definitive cu laser se explică prin eficiență, viteză și prin faptul că metoda este nedureroasă. Cu ajutorul acestei proceduri, poți scăpa permanent de excesul de păr de pe față, axile, picioare, brațe și chiar zona bikini.

Câte proceduri sunt necesare?

Vei observa rezultatul pe care ți-l dorești după 4-6 proceduri. Acesta este un cadru condițional, deoarece epilarea definitive cu laser poate consta din 10 sau chiar 15 sesiuni. Depinde de zona care este epilată. O procedură completă pentru corp este compusă din 6-8 sesiuni, iar pentru față, până la 10-12 sesiuni. La fiecare procedură, laserul acționează asupra foliculului în stadiul de creștere, adică asupra părului activ. După distrugerea lor, încep să crească alte fire de păr pentru a compensa pierderea. Însă, acestea încep să crească de la zero și firele de păr reapar mai rar. Prin urmare, sunt necesare mai multe sesiuni.

De interes:  De ce să alegi parfumurile arăbești și cum le faci să reziste cât mai mult pe piele?

În total, vor exista mai multe valuri de creștere activă a foliculilor latenți, fiecare val ulterior fiind din ce în ce mai sărac. Vor fi mai puține fire de păr și vor deveni mai subțiri și din ce în ce deschise la culoare. Numărul acestor valuri și procedurile necesare, depind de caracteristicile individuale ale organismului. După ce toate firele de păr sunt distruse, vei uita mult timp de vegetația nedorită de pe corpul tău.

Epilarea definitivă – Avantaje

Iată care sunt principalele avantaje ale epilării definitive cu laser:

  • Procedură nedureroasă. De fapt, această metodă reduce disconfortul care le stresează mereu pe cele care doresc să aibă o piele frumoasă și netedă. Procedura de epilare definitivă cu laser nu este dureroasă în comparație cu alte metode de epilare.
  • Fără cicatrici, urme și vânătăi. Laserul acționează asupra pielii fără a utiliza contactul fizic. Aceasta înseamnă că nu rănește pielea, așa cum se întâmplă atunci cânt te razi cu lama sau când se utilizează alte metode de îndepărtare a părului nedorit.
  • Durata procedurii. Durata unei sesiuni durează de la 15 la 60 de minute.
  • Siguranță. Datorită acțiunii mecanice, posibilitatea de infectare și contaminare a corpului este complet exclusă.
  • Eficienţă. Se obține un rezultat care va fi menținut mult timp. Și atunci când se efectuează mai multe sesiuni, epilarea se face pentru totdeauna.
  • Fără efecte secundare. Dacă mergi la salonul potrivit, așa cum este Antica Studio, se ține cont de starea de sănătate, și atunci epilarea definitivă cu laser nu poate provoca în niciun caz deteriorarea stării de sănătate.
  • Întinerirea pielii. Una dintre caracteristicile plăcute ale procedurii cu laser este activarea vitalității corpului și producerea de diferite substanțe, precum colagenul, care sunt necesare pentru o piele frumoasă, tonifiată, fără încrețituri și fără vergeturi.
De interes:  De ce weekend-urile ploioase sunt defapt cele mai tari ?

Procedura de epilare definitivă cu laser la salonul de înfrumusețare este deja unul dintre serviciile cele mai oferite în cosmetologia modernă. Și acest lucru nu este surprinzător, deoarece rezultatul după această metodă este pur și simplu magic. Epilarea definitivă cu laser este una dintre metodele care te poate scăpa de excesul de vegetație, fără eforturi mari și pentru o lungă perioadă de timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.