Bonetele medicale imprimate completează plăcut o uniformă medicală

Drinuniforma

Boneta medicală este un element special și foarte important al uniformei, care trebuie să îndeplinească pe deplin următoarele criterii: respirabilitate, ușurința fixării, suficient volum pentru a ascunde chiar și cel mai lung păr, rezistență la fierbere, dezinfectare, grad ridicat de igienă.

Acest element medical, de regulă, completează uniforma și corespunde caracteristicilor de culoare. și totuși, astăzi aceasta nu mai este o regulă general acceptată. În secțiile de pediatrie, clinicile dentare pentru copii, clinici private, poți vedea adesea o uniformă medicală non-standard, într-o anumită culoare, iar boneta într-o altă culoare și imprimată. Nu este doar modernă, elegantă și originală, ci în primul rând, un astfel de accesoriu medical trezește interes și încredere în rândul pacienților. Creează o impresie caldă și evocă emoții pozitive, spre deosebire de bonetele albe stricte impenetrabile, care sunt cel mai adesea asociate cu șocuri traumatice.

Lucrurile pot fi pline de culoare chiar și în sala de operații cu bonetele medicale imprimate

Verdele, albastrul sau albul uniform și-au găsit sfârșitul și au fost înlocuite cu bonete în toate culorile și modelele, ce împodobesc capetele celor care lucrează în domeniul medical. O bonetă medicală nu este doar un atribut practic necesar al uniformei medicale, ci poate fi, în același timp, și un element original care te poate înveseli în rutina zilnică de lucru. Desigur, scopul său principal este igiena, imaginea profesională față de ceilalți, dar toate aceste caracteristici pot fi realizate și într-un mod interesant, colorat, viu. Bonetele medicale sunt purtate de toți profesioniștii din domeniul medical, indiferent de nivelul de responsabilitate și calificări.

De interes:  OfertaDeLUX.ro - Alege cele mai bune oferte la prețuri avantajoase

Uniforme medicale de calitate realizate în România

Datorită specialiștilor calificați și a materialelor de calitate, un producător român de uniforme medicale cum este Doctor în Uniformă, extinde și îmbunătățește constant linia de modele de bonete medicale imprimate. Aceste accesorii medicale cu model îți vor decora perfect aspectul și îți vor revitaliza aspectul. Gama largă de soluții de culoare îți permite să alegi nuanța potrivită tipului tău de față. Un astfel de accesoriu va ajuta, de asemenea, pentru a crea o formă mai expresivă feței și pentru a ascunde eventualele imperfecțiuni ale coafurii. De exemplu, reduce sau mărește vizual fața, subliniază culoarea ochilor sau a buzelor. Bonetele medicale imprimate sunt o descoperire perfectă pentru femeile din domeniul medical, care preferă să adauge ceva unic în aspectul lor și să iasă în evidență. Culorile bogate și imprimeurile neobișnuite creează un accesoriu de primă clasă pe care vei dori să îl porți în fiecare zi.

Boneta medicală imprimată poate avea un contrast și mai mare în astfel de cazuri. Este imprimată cu diverse desene, ornamente, imagini cu animale drăguțe, florale în culori strălucitoare și multe altele. Aceste accesorii medicale colorate creează o imagine relaxată, jucăușă, care afectează pozitiv percepția pacienților, mai ales dacă există copii printre aceștia.

De interes:  3 milioane de euro pentru Clisura Dunării? Şanse reale ca pescarii din zonă să aibă o piață de pește!

Magazinul online drinuniforma.ro oferă o selecție largă de bonete medicale imprimate, colorate și de înaltă calitate. Soluțiile de design sunt modelele sofisticate din punct de vedere tehnologic, țesăturile moderne respirabile rezistente la uzură, și toate aceste criterii, sunt îndeplinite de aceste accesorii vestimentare medicale. Aici poți găsi bonete medicale imprimate pentru toți lucrătorii medicali, fie asistente, medici, medici chirurgi, infirmiere, laboranți, precum și medici de toate specialitățile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.