entertix

A ajunge astazi la teatru este rapid si usor. Pe site-ul entertix.ro vei gasi cele mai populare evenimente de la toate teatrele din Capitala. Numarul de evenimente este urias, iar sortimentul este divers: de la spectacole de opera si balet, pana la piese de teatru dramatic. Sa mergi la teatru nu este o placere atat de scumpa cum ar parea. Un adevarat fan al teatrului nu se va speria de un pret al biletului. De asemenea, un iubitor al teatrului stie mai multe despre bilete online, si, in acest caz, poate cumpara bilete la teatrele cu actorii preferati la un pret mic. De asemenea, stie in ce teatre nu se poate vedea bine din ultimele randuri si in care nu se poate vedea mai rau decat in primul rand. Pentru a achizitiona un bilet online, ar trebui sa stii cand sa cumperi biletele. In multe teatre, scena este foarte clar vizibila fara binoclu, chiar si pe ultimele randuri nu numai din zona standurilor, ci si a mezaninului, iar dialogul se distinge datorita microfoanelor, care astazi sunt instalate in toate teatrele.
Nu trebuie sa te grabesti la primul spectacol
Spectacolul din repertoriu dureaza mult timp, si, ar trebuie sa cumperi bilete online atunci cand atentia asupra lui este scazuta. Daca o productie este anuntata ca parte a unui festival de teatru, de exemplu, Masca de Aur, pretul pentru aceasta poate fi mai mare decat de obicei. Pentru multe spectacole exista „izbucniri” spontane ale biletelor pe site-ul teatrului. Acestea sunt locuri in picioare, precum si locuri incomode, cu vizibilitate limitata, dar o oportunitate excelenta pentru cei care nici nu visau sa ajunga la teatru. Exista, de asemenea, scaune confortabile pentru prietenii si partenerii teatrului. Astfel de bilete online trebuie prinse in mod deliberat, aproape in fiecare minut, fiind atent la actualizarea site-ului. Uneori apar chiar in ziua spectacolului, alteori cu o zi inainte (dar nu mai devreme de 5-6 zile). Este mai bine sa verifici „emisiile” pe pagina de bord online, si nu pe afisul site-ului, unde disponibilitatea biletelor este afisata cu intarziere. Daca esti sigur ca vei merge singur la teatru sau stii exact cu cine, atunci ia bilete in prima zi de vanzari.
Cumpara bilete online de pe entertix.ro
Daca acesta este un eveniment la moda fara probleme, atunci este foarte posibil ca totul sa fi fost deja cumparat. Cu toate acestea, cel mai adesea nu este asa. Exista bilete online, pe site-ul entertix.ro. Biletul a devenit electronic, dar principiul nu s-a schimbat. Prin urmare, daca vrei un bilet la teatru, uita-te pe unul dintre cele mai mari site-uri de bilete si compara preturile gasite pe alte site-uri. Multi organizatori de evenimente pun astazi la vanzare bilete online in serii limitate – lansari. La fiecare lansare, pretul biletului creste. Cele mai vechi bilete costa cel mai putin. Cu cat este mai aproape de eveniment, cu atat pretul este mai mare. In practica, biletele la inceputul vanzarilor pot fi cumparate de cateva ori mai ieftin, decat cele cumparate in ajun sau in ziua evenimentului.

De interes:  Ce alimente nu ar trebui ţinute în frigider – BANAT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.