Antica

Masajul și răsfățul la un salon de înfrumusețare poate calma și relaxa corpul, mintea, și sufletul. Dar masajul este mai mult decât o pauză de la viața ta agitată; este de fapt un tratament clinic care abordează mai multe probleme medicale. Motivul pentru care terapia de masaj este atât de eficientă este că ajută corpul dumneavoastră să se vindece singur. Iată mai multe despre ceea ce terapia de masaj poate face.

Ameliorarea durerii

Dacă suferiți de dureri cronice, terapia prin masaj poate oferi o ușurare semnificativă prin relaxarea mușchilor tensionați, eliberarea tensiunii în articulații și tendoane, atenuarea anxietății și a stresului (care exacerbează durerea) și chiar prin modificarea modului în care nervii trimit mesajele creierului.

Scăderea tensiunii arteriale

Hipertensiunea arterială poate duce la boli de inimă și atac de cord. Dieta săracă, un stil de viață sedentar, excesul de greutate, vârsta, genetica, anumite afecțiuni medicale, stresul și anxietatea pot duce la hipertensiune arterială. S-a demonstrat că terapia prin masaj reduce semnificativ tensiunea arterială diastolică și sistolică la pacienții hipertensivi.

De interes:  10 milioane de euro pentru Hotelul Traian din Băile Herculane. Primăria spune „pas”!

Optimizarea sistemului limfatic

Sistemul limfatic elimină toxinele din țesuturi. Atunci când ganglionii limfatici se infectează sau sunt compromiși, aceste toxine se pot acumula și pot provoca inflamații și dureri. Terapia prin masaj relaxează mușchii , astfel încât să poată facilita drenajul limfatic adecvat.

Un somn mai bun

Ai nevoie de aproximativ 6-7 ore de somn pentru a te ajuta să alungi anumite afecțiuni grave de sănătate, dar există multe obstacole care stau între tine și o noapte liniștită. Terapia prin masaj reduce stresul, inflamația și durerea, eliminând unele dintre aceste obstacole, astfel încât să puteți beneficia de odihnă de calitate.

Stimulează imunitatea

Masajul terapeutic vă poate ajuta în lupta împotrivă bolilor și infecțiilor. Atunci când faci un masaj terapeutic, acesta îți stimulează organismul să își crească producția de celule necesare în imunitate.

Îmbunătățește circulația și scade ritmul cardiac

Prin relaxarea mușchilor și eliberarea tensiunii, sistemul vascular funcționează mai eficient, iar inima ta nu trebuie să muncească la fel de mult pentru a pompa sânge prin corp. Scăderea ritmului cardiac păstrează mușchiul inimii și te ajută să eviți problemele medicale legate de inimă.

De interes:  Cum sa parchezi masina mai usor? Un gadget care te ajuta foarte mult

Reduce durerile de cap

Indiferent dacă suferiți de dureri de cap datorate tensiunii arteriale sau migrene, terapia prin masaj le poate ameliora. Durerile de cap cauzate de tensiune, în special, sunt receptive la proprietățile relaxante ale masajului, deoarece acesta eliberează mușchii tensionați la nivelul gâtului, stresul, statul pe scaun pentru perioade lungi de timp și postura necorespunzătoare. Dar studiile arată că și unii suferinzi de migrenă, de asemenea, au rapoartat dureri de cap mai puține, mai puțină durere, și un somn mai bun în urma ședințelor de terapia prin masaj la Antica Studio.

Crește mobilitatea

Atunci când mușchii sunt tensionați, aveți tendința de vă pierde mobilitatea în rutina de zi cu zi. Acest lucru, la rândul său, vă limitează activitatea. Terapia prin masaj ajută la îmbunătățirea recuperării țesutului, dilatarea arterelor, reducerea oboselii, și scăderea durerii.

De ce fel de terapie prin masaj am nevoie? Fiecare tip se concentrează pe o problemă diferită și aduce rezultate diferite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.