Etuo

Achiziția unui smartphone implică și protejarea lui de factori externi și mai ales de accidente. Un smartphone devine mai robust și mai durabil prin utilizarea unei huse. Pe vremuri, nu era nevoie de o protecție, deoarece telefoanele mobile erau puternice și asemănătoare unei cutii. Dar astăzi totul se schimbă. Este greu să ne imaginăm că trăim fără telefoanele noastre cu touchscreen. Acum există multe variante de huse de protecție pentru smartphone-uri și, în special, pentru iPhone. Citiți acest articol despre avantajele carcaselor pentru telefon și mai ales despre huse telefoane personalizate.

Avantajele carcaselor pentru telefon din silicon

Material asemănător cauciucului, siliconul facilitează adaptarea și modelarea cât mai bună la dimensiunea telefonului. Specific acestuia este moliciunea și flexibilitatea sa.Acoperirile din silicon sunt adesea realizate pentru anumite modele de telefoane mobile care nu pot fi încadrate cu ușurință. Siliconul, ca o mănușă de plastic, se atașează la telefon și stă apropiat de el. Ramele din silicon nu sunt nicidecum grele sau voluminoase. În plus, plasarea și scoaterea lor pe telefon este foarte ușoară, ceea ce adaugă confort utilizării  zi de zi. Fiind subțiri, puteți să țineți telefonul în buzunar sau poate fi purtat în mână. Acesta este motivul pentru care carcasa telefonului este populară și poate fi utilizată într-o varietate de situații.

De interes:  Cel mai puternic antibiotic natural: alimentul care crește imunitatea și luptă cu virușii

Siguranță ridicată

Folosind telefonul mobil nu mai reprezintă singura modalitate de a intra în contact cu cei din jur, acum aceste dispozitive valoroase și scumpe pot acoperi o gamă largă de activități de viață și pot oferi o mulțime de informații. Pierderea unui telefon sau deteriorarea acestuia poate fi o problemă, astfel încât merită să investiți în orice lucru pentru securitatea lui, pentru a vă proteja telefonul. Carcasele din silicon, pentru partea din spate a telefonului, se cuplează și se lipesc de acesta, creând un nivel ridicat de protecție pentru întreaga suprafață a telefonului. În același timp, ele nu blochează niciun canal de comunicare, ca urmare, nu este nevoie să eliminați husa pentru a accesa diferite părți ale telefonului și nu există nicio întrerupere a utilizării telefonului. Datorită texturii sale elastice, siliconul poate absorbi și neutraliza impacturile. Deci husa telefonului poate proteja toate părțile telefonului de impact și de alte daune grave.

Rezistența la căldură și praf

Husele din silicon se descurcă bine la temperaturi ridicate, siliconul fiind un material excelent anti-căldură, făcându-le ideale pentru vacanțe pe timp călduros, precum și pentru zile însorite. Carcasele din silicon pot fi utilizate în siguranță în medii de lucru fierbinți. Nu se încălzesc, ajutând la prevenirea încălzirii telefonului prin trecerea căldurii și dispersarea acestuia. Husele vechi din silicon absorbeau praful sau murdăria, dar la cele noi nu mai este cazul. Carcasele din silicon anti-praf minimizează acumularea de particule fine pe suprafață. De asemenea, împiedică colectarea murdăriei și a gunoiului pe husă și pe telefon. Această caracteristică a siliconului de înaltă performanță face ca telefonul mobil să arate elegant, curat și proaspăt pentru o lungă perioadă de timp.

De interes:  VIDEO Cum l-a "executat" statul paralel pe căpitanul Generației de Aur, Gică Popescu, pentru a face loc oamenilor lui Dîncu

De aceea la achiziția unui telefon nou este bine să luăm în considerare o protecție formată dintr-o carcasă sau husă din silicon, acum în nenumărate variante de culori și modele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.