Etuo

În ultimii ani, odată cu apariția smartphone-urilor de ultimă generație, a explodat și industria huselor de protecție și a foliilor din sticlă calită. Cu privire la cele din urmă, poate că te-ai întrebat și tu măcar o dată: “sunt ele chiar așa de eficiente pe cât se promovează?” Astăzi o să vorbim despre câteva avantaje și dezavantajele a protectoarelor din sticlă călită !

Sunt protectoarele din sticlă eficiente?

Smartphone-urile actuale, fiind mai ușoare, fac ecranul mult mai expus la posibile lovituri și zgârieturi. Din acest motiv, protectoarele din sticlă călită au început să capete mai multă importanță față de cele tradiționale din plastic. Deși există păreri de tot felul, este adevărat că, în general, merită să cheltuiești ceva mai mulți bani pe un protector din sticlă securizată, mai ales dacă smartphone-ul tău este unul performant.

Avantajele protectoarelor din sticlă călită

Protecțiile din sticlă securizată sunt mai ușor de aplicat decât cele din plastic, va dura mai puțin timp să le lipiți de ecran și veți evita bulele enervante care apar de obicei la protecțiile tradiționale dacă ecranul nu a fost perfect curat sau le-ați lipit prea repede.

De interes:  Cerințe și documente necesare pentru a lucra în Spania

Pentru că au o aderență mai bună și sunt mai ușoare decât cele din plastic, atingerea ecranului se îmbunătățește remarcabil iar scrierea este mai confortabilă deoarece degetele alunecă mai ușor pe acest protector.

În plus, protectoarele din sticlă securizată rezistă în general la lovituri și zgârieturi mai bine decât cele din plastic, amortizând fisurile pe care aceste mici accidente le produc, uneori spărgându-se în locul sticlei ecranului. Etuo îți pune la dispoziție o paletă largă de folii de protecție pentru o mulțime de modele de telefoane.

Dezavantajele protectoarelor din sticlă călită

Este adevărat, prețul poate fi un inconvenient dacă nu doriți să investiți prea mulți bani în protecția smartphone-ului. Foliile de sticlă securizată pentru ecranul mobilului variază de obicei de la 25 lei și pot ajunge până la 150 lei. Trebuie să evaluezi utilizarea telefonului tău mobil, dacă este expus la șocuri frecvent, atunci se merită să îți iei o folie mai scumpă și să-ți ții device-ul în siguranță decât să riști cu o protecție mai slabă pentru ca mai apoi să scoți bani din buzunar pentru reparații.

De interes:  Cum poate fi incalzita o camera rapid?

Grosimea sa, notabilă, mai mare decât cea a protectoarelor din plastic, poate fi de asemenea un inconvenient care ar putea să deranjeze la utilizarea zilnică a mobilului. Totuși, acest lucru apare la început, însă cu timpul te obișnuiești cu ele.

Protector din sticlă securizată nu-ți garantează protecție 100%

Desigur, trebuie să ții cont de faptul că dacă impactul pe care îl primește mobilul tău este foarte mare, nimic nu poate împiedica spargerea ecranului, nici măcar un protector din sticlă călită. Din acest motiv, deși nu sunt foarte confortabile, este indicat să folosești o husă, pentru a te asigura că ecranul este mai bine protejat.

În concluzie, ai grijă întotdeauna de smartphone-ul tău și încearcă să eviți pe cât de mult posibil căzăturile și loviturile. Dacă totuși se întâmplă un incident, este bine să previi o tragedie, folosind o folie de sticlă care să preia din șocul loviturii. Ca să fii și mai sigur că telefonul tău va fi în siguranță, folosește o husă de calitate care va avea grijă în totalitate de telefon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.