În timp ce cumperi un smartphone nou, trebuie să te asiguri că îți vei accesoriza bine telefonul, că ai grijă de el, pentru a-l menține într-o stare intactă cât mai mult timp. Husa sau o folie telefon sunt necesare pentru protejarea dispozitivului și sunt esențiale, datorită faptului că asigură starea bună telefonului și a ecranului acestuia. Pe când husa protejează exteriorul dispozitivului, folia de protecție se axează pe protejarea ecranului de zgârieturi, spargeri sau orice alte avarii.

Tot ceea ce face o astfel de folie este să adauge un strat suplimentar pe ecranul telefonului. Investiția într-o protecție pentru ecran este probabil cea mai bună modalitate de a reduce șansele de o deteriora ecranul și de a permite telefonului să aibă o viață mai lungă, căci înlocuirea sau repararea acestuia ar putea costa o mică avere.

Alegerea protecției pentru ecran ar putea fi dificilă, căci există mai multe modele din care poți alege. Iar în cele ce urmează vei afla care sunt diferențele dintre aceste modele, astfel încât să știi că ai făcut o alegere inteligentă.

De interes:  Cum stau zodiile cu dragostea in 2020?

Folia de protecție din plastic

Ecranele fisurate sau crăpate sunt foarte des întâlnite, iar foliile de protecție din plastic se găsesc în mod universal pe piață.

Aceste modele sunt foarte rezistente, pentru a le face să dureze mai mult. Experimentele au arătat că acestea pot proteja în mod eficient ecranul telefonului tău.

Un alt avantaj este acela că sunt refolosibile, astfel că le poți scoate și depozita pentru a le folosi din nou mai târziu. Această caracteristică asigură utilizarea lor pe termen lung.

Folia de protecție din sticlă securizată

Acest tip de folie este alegerea mai tradițională pentru cei care doresc să își acopere ecranul fără a afecta marginile.

Aceste folii sunt realizate prin încălzirea extensivă a sticlei și apoi răcirea rapidă a acesteia. Deoarece sticla rezistă atât la căldură extremă, cât și la răcire rapidă, acestea ajung să fie incredibil de puternice.

Protecția ecranului cu sticlă securizată conține mai multe straturi și o acoperire siliconică pe partea superioară. Aceste straturi comprimate adaugă rezistență la căldură și la zgâriere de 5 ori mai puternică decât sticla normală.

De interes:  Alege pentru copilul tau ochelari de soare ki et la si nu vei regreta

Și chiar dacă este o alternativă mai costisitoare decât folia din plastic, aceasta poate proteja mai bine dispozitivul. Ele nu sunt foarte sesizabile atunci când sunt aplicate pe ecran și nu vor compromite aspectul smartphone-ului tău. De asemenea, această folie este foarte ușor de curățat, căci este mai netedă.

Dacă vei folosi o astfel de folie de protecție împreună cu o husă Huawei Nova 5T, telefonul tău va fi protejat în totalitate și vei avea o claritate maximă a imaginii și o sensibilitate perfectă a ecranului tactil.

Astfel, între cele două tipuri de folie de protecție pot exista diferențe atunci când vine vorba despre preț, aspect, durabilitate, modul în care se simt sau modul de instalare.

Protecțiile pentru ecran îți pot proteja telefonul până la o limită. Indiferent pentru care vei opta, trebuie să ai totuși grijă cum folosești telefonul. Cu toată că este alegerea ta ce alegi, este recomandat să optezi totuși pentru o folie din sticlă securizată, căci aceasta este o alternativă foarte validă, rezistentă și solidă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.